VEKOP-8.5.3-17-2018-00042

Kedvezményezett neve: AIR-CON Gépjárműtechnika Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkavállalók képzése az AIR-CON Kft.-nél

Szerződött támogatás összege: 7 408 500 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Projekt befejezési dátuma: 2020.11.27.

Projekt azonosító száma: VEKOP-8.5.3-17-2018-00042

 

Projekt leírás:

Cégünk 1997-ben autóklíma javítási tevékenységet folytató egyéni vállalkozásként kezdte meg működését Szigetszentmiklóson. A 2006 végétől számos fejlesztést tűztünk ki célul, mind a tevékenységi körök, mind a szolgáltatás terén, mely fejlesztések, az anyagi lehetőségeink függvényében mindmáig tartanak. Mára szolgáltatási körünk a klíma beszerelésen és javításon túl kiterjedt a haszongépjárművek és teherautók raktereinek kiépítésére, a felépítmények szakszerű szigetelésére illetve a rakterek védelmének kialakítására. Haszongépjárműveknél plató vagy alumínium doboz formájában felépítményeket alakítunk ki, melyeket szükség esetén megfelelő szigeteléssel is ellátunk, vagy a szállítmány típusától függően a hűtőberendezés kialakítását, forgalmazzuk és javítjuk a Magyarországon fellelhető szinte összes raktérhűtő típust. Az értékesítés általában a Haszongépjárműveket Forgalmazó Márkakereskedéseken keresztül történik: Citroen Pásztor, Peugeot Fábián, Porsche Buda, Citroen Wallis, Ford Autó Fort Kft. etc. A Magyarországon vásárolt haszongépjárművek átalakításából álló piac nagy általánosságban magyar magánszemély tulajdonában álló, 20-30 éves gyakorlattal, szakmai múlttal, 3 000 000 Ft törzstőkével alapított vállalkozások között oszlik meg.

Termelési értékláncban előrelépő KKV-nak minősülünk, mert az új öntősablonokkal való gyártás magasabb szintű termelési technológia elérését teszi lehetővé. Az új termelési technológia hozzáadott-érték növekedést eredményez, mert a teljes gyártási folyamatot már vállalkozásunk tudja kezelni, nem lesz szükség alvállalkozó bevonására, illetve képesek leszünk új elemek gyártására is. Az új technológia által magasabb minőségi színvonalú termékek gyártását tudjuk megvalósítani. Mindez nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy magyar vállalkozás világszínvonalú gyártás technológiát tudjon kialakítani.

Célunk, hogy vállalatunk minden szempontból még korszerűbbé váljon, ügyfeleink és partnereink elégedettek legyenek, valamint eleget téve az európai uniós normáknak piacvezetővé válhassunk a minőségi és megbízható szolgáltatás tekintetében.

A képzés lebonyolítására kijelölt telephelyünk teljes mértékben alkalmas a képzések lebonyolítására, az ehhez szükséges infrastruktúra rendelkezésükre áll, mellékletben csatoljuk a helységről készült fotódokumentációt. A képzési tervet helyhiány miatt a pályázathoz mellékletben csatoljuk.

A képzésbe bevont munkavállalók száma: 10 fő

 

A következő képzések valósultak meg:

  • Kommunikációs alapismeretek
  • Értékesítés haladóknak
  • Konfliktuskezelés
  • Számítástechnikai kompetenciák fejlesztése (Táblázatkezelés)
  • Együttműködés és önérvényesítés

Minden képzés sikeresen megvalósult, és teljesült a 10 fő bevonása, mindenki megkapta a tanúsítványokat az elvégzett képzések után.